Deep Bridge stelt nieuwe shows live voor op Cultuurmarkt Vlaanderen

10 augustus 2018, 19:41 - Redactie
Deep Bridge stelt nieuwe shows live voor op Cultuurmarkt Vlaanderen

Op zondag 26 augustus staat productiehuis Deep Bridge voor het tweede jaar op rij op de Cultuurmarkt Vlaanderen. Net zoals vorig jaar, kunnen bezoekers live kennis maken met optredens van gekende én nieuwe musicalproducties (zoals musicals Spamalot! en Meiskes & Jongens) die volgend seizoen in première zullen gaan.

Vorig jaar lanceerde Deep Bridge z’n eerste drie shows met succes op de Cultuurmarkt. Met Ridders van de ronde keukentafel, Rocky Horror Show en Doornroosje veroverde de producent de harten van zowel kinderen, jongeren als volwassenen en kreeg het lovende commentaren van het publiek.

Deze zomer zullen de bezoekers opnieuw getrakteerd worden op korte showmomenten van aanstormende shows zoals Er was eens…, het Sprookjesconcert, Assepoester, Monty Python’s Spamalot, Meiskes & Jongens en The Christmas Show.

Bovendien is er aan de stand de hele dag een grime- en verkleedhoek voor alle kinderen. Deep Bridge wil voor alle aanwezigen nóg iets extra doen, daarom kan iedereen na elk showmoment zijn favoriete acteur of actrice ontmoeten op de stand.

De dag wordt feestelijk afgesloten met een meezingmoment. Een hoop artiesten zingt nummers uit de musicals die reeds de Deep Bridge revue passeerden én uit wat nog moet komen. De showmomenten zijn te bekijken op de Deep Bridge stand (Handschoenmarkt) en het hoofdpodium (Groenplaats).

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda