Cast Monty Python’s Spamalot gepresenteerd

11 januari 2018, 15:57 - Redactie
Cast Monty Python’s Spamalot gepresenteerd

Producent Deep Bridge heeft de cast gepresenteerd van Monty Python’s Spamalot, vanaf 16 maart te zien in Capitole Gent en Stadsschouwburg Antwerpen.

"De musical was in 2011 niet uitgespeeld. De vibe tussen de toenmalige cast was bijna hilarisch magisch. Ik moest dus niet lang nadenken over wie deze keer het podium op mocht.” aldus Stany Crets die net als in 2011 de musical zal regisseren.

Koen Van Impe die onlangs nog speelde in de Rocky Horror Show, legt opnieuw zijn ziel in koning Arthur, de leider van een volk dat niet eens weet dat hij bestaat. Walter Baele zal de rol van Sir Lancelot vertolken. Jonas Van Geel speelde in 2011 al de rol van Sir Robin De Dappere en pakt deze nu weer op. Jan Van Looveren kruipt opnieuw in de huid van Sir Gallahad en Dieter Verhaegen speelt Herbert en Nog niet dode Fred.

Ann Van den Broeck, mag opnieuw haar voetjes nat maken als Dame van het Meer en Nordin De Moor, die in 2011 de Vlaamse Musicalprijs voor Beste Mannelijke Bijrol won voor de rol van Patsy, mag ook deze keer door het stof kruipen als de nederige dienaar van koning Arthur. De enige nieuwkomer in deze cast is Kobe Van Herwegen, hij mag als Sir Bedevere aanschuiven aan de Ronde Tafel.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda