Beatrix Theater - Utrecht

Beatrix Theater
Capaciteit
1500
Opening
1999
Eigenaar
Jaarbeurs

Het Beatrix Theater in Utrecht is net als het Circustheater in Scheveningen ontworpen door architect Arno Meijs. In het theater staat doorgaans een vaste musical maar daarnaast zijn er ook concerten, cabaret- en familievoorstellingen te zien. Musicals die in de afgelopen jaren te zien waren in het theater waren onder andere Mamma Mia!, Joseph, We Will Rock You, Jersey Boys en Moeder, Ik Wil Bij De Revue.

In 2003 werd het theater gerenoveerd en kreeg het een wat modernere uitstraling. Het theater is fysiek onderdeel van het Beatrixgebouw, welk weer los van het Beatrixtheater, een onderdeel van de Utrechtse Jaarbeurs is. Bij de opening van het theater onthulde Joop van den Ende het 4,5 meter hoge beeld Demasqué van Pépé Grégoire, dat bij de ingang van het theater staat.

Het Beatrix Theater heeft rolstoelplaatsen en is ook toegankelijk voor scootmobielen. Begeleiders kunnen plaatsnemen in de rij naast de rolstoelplaatsen. Een rolstoelplaats voor een voorstelling kan telefonisch gereserveerd worden via Eventim.

Adres en contactgegevens

Jaarbeursplein 6a
3521 AL Utrecht
info@beatrixtheater.nl
Voorstellingen en reserveringen: 0900 – 1353
Algemeen nummer: 030 – 799 07 99

Foto's

Beatrix Theater
Beatrix Theater
Beatrix Theater
Beatrix Theater
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Voorstelling: Ghost Stories
Locatie: DeLaMar
Datum: 31-10-2019
Tijd: 21:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda