Castalbum ‘Er was eens… het Sprookjesconcert’ uitgebracht

9 juli 2018, 16:44 - Redactie
Castalbum ‘Er was eens… het Sprookjesconcert’ uitgebracht

Eén keer per jaar zet Deep Bridge de sprookjeswereld volledig op z’n kop. In Er was eens..., het Sprookjesconcert zijn Doornroosje, Sneeuwwitje, Rapunzel en Assepoester vier puberende zussen die de hele dag met hun schermpjes bezig zijn. Ze zijn verslaafd aan social media en merken niet meer wat er rondom hen gebeurt.

Er was eens... het Sprookjesconcert wordt een muzikaal avontuur, met een modern verhaal en catchy popmuziek. Kinderen zullen kunnen mee dansen en zingen met de vele liedjes en helemaal uit hun dak gaan tijdens deze kick-ass show. Wie dit najaar naar de Stadsschouwburg Antwerpen of naar Capitole Gent komt, kan alvast beginnen oefenen, want vanaf vandaag kan je de CD Er was eens…, het Sprookjesconcert beluisteren op Spotify, Apple Music of downloaden via iTunes.

De CD Er Was Eens…, het Sprookjesconcert bevat 13 popsongs.

Tinne Oltmans, Anne Van Opstal, Shauni Rau en Helle Vanderheyden nemen de rollen van de 4 zingende prinsessen voor hun rekening. Laurens Hoorelbeke, Matthew Michel, Johan Kalifa Bals en Aaron De Veene spelen de smachtende prinsen. Walter Baele en Deborah De Ridder zijn de bezorgde koninklijke ouders en Jasmine Jaspers en Charlotte Campion de ongelukkige heksen.

Er was eens…, het Sprookjesconcert is een nieuw concept voor Vlaanderen, gegroeid uit de samenwerking van Deep Bridge met het Nederlandse Van Hoorne Entertainment. Vanaf 23 september in Stadsschouwburg Antwerpen en 29 september in Capitole Gent.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda