The Christmas Show volgend jaar ook in de Lotto Arena in Antwerpen

23 december 2017, 13:45 - Redactie
The Christmas Show volgend jaar ook in de Lotto Arena in Antwerpen

De Belgische producent Deep Bridge zal volgend jaar in samenwerking met RTL Live Entertainment The Christmas Show gaan brengen naar Vlaanderen. Het gaat om het kerstspektakel dat dit weekend vijf keer te zien is in de Ziggo Dome in Amsterdam en gebaseerd is op het welbekende kerstverhaal A Christmas Carol van Charles Dickens. Het is dit jaar alweer de derde editie van The Christmas Show.

"We zijn drie jaar geleden gestart met de ambitie om een nieuwe kersttraditie te bouwen. Naar het voorbeeld van grote wereldsteden, waar een jaarlijks terugkerend familiespektakel een vaste plek heeft rond de feestdagen. Na drie edities in de Amsterdamse Ziggo Dome, waar we 150.000 mensen hebben ontvangen, kunnen we stellen dat we in die opzet geslaagd zijn. Dat we nu - samen met en dankzij Deep Bridge - de stap kunnen zetten naar België vinden we een eervolle uitdaging." aldus Sjoerd van Schooten, directeur RTL Live Entertainment.

Koen Hendrickx, partner bij Deep Bridge: "De ploeg van RTL Live Entertainment is er in Nederland in geslaagd om op korte termijn een succesvolle kersttraditie neer te zetten. The Christmas Show is spectaculair en warm tegelijk. We zijn bijzonder blij dat we met het concept en een Vlaamse cast aan de slag mogen om ook Vlaanderen te overtuigen dat dit familiespektakel een plaats verdient onder de kerstboom. We danken RTL Nederland dan ook voor het vertrouwen in Deep Bridge."

The Christmas Show zal op woensdag 26 december 2018 te zien zijn in de Lotto Arena in Antwerpen met een volledig Vlaamse cast.

Première
2015
Dernière
2018
Producent
RTL Live Entertainment
Meer over The Christmas ShowAnder nieuws over The Christmas Show
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda