The Christmas Show 2017 aangekondigd, thema ‘A Christmas Carol’

30 juni 2017, 11:22 - Redactie
The Christmas Show 2017 aangekondigd, thema ‘A Christmas Carol’

Na twee uitverkochte edities, is ook komende kerst de familievoorstelling The Christmas Show te zien in de Ziggo Dome in Amsterdam. Dit keer met een heel speciale editie, namelijk een bewerking van Charles Dickens: A Christmas Carol.

Het klassieke verhaal over de vrek Scrooge krijgt een moderne en spectaculaire vertaling voor de Ziggo Dome. In deze versie van het kerstverhaal draait het om de verwaande popster Justin Scrooge, die enkel oog heeft voor wereldfaam. Wie hem en de andere bekende hoofdpersonages gaan spelen, wordt binnenkort bekend gemaakt. De show vindt plaats op 23 en 24 december.

Namens producent RTL Live Entertainment en de Nationale Postcode Loterij, ontwikkelen Carlo Boszhard en Maurice Wijnen het concept en tekent David Grifhorst voor de regie en het decorontwerp.

“We vinden het geweldig om met A Christmas Carol aan de slag te gaan. Uiteraard blijven we dicht bij het oorspronkelijke verhaal, maar kiezen we voor een moderne benadering, waarin een jonge popster de hoofdrol speelt. Hij is, net als de originele Scrooge, enkel bezig met zichzelf en vergeet de mensen om hem heen, waar het met kerst eigenlijk om draait. We zullen, geheel in lijn met de vorige edities van The Christmas Show, veel visueel spektakel, dans en kersthits integreren voor de Ziggo Dome. Dit wordt op en top kerst voor de hele familie.” aldus Carlo Boszhard.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda