Theater Rotterdam komt volgend seizoen met familievoorstelling Hamlet

24 december 2017, 14:30 - Redactie
Theater Rotterdam komt volgend seizoen met familievoorstelling Hamlet

Theater Rotterdam zal volgend seizoen het beroemdste stuk ter wereld - Hamlet van William Shakespeare - brengen als familievoorstelling. De familievoorstelling moet een sprookjesachtig feest voor zowel jong als oud gaan worden.

De Deense puberprins Hamlet maakt een hoop ellende mee. Hij raakt zijn vader kwijt, zijn oom trouwt met zijn moeder en een aantal van z’n vrienden is echt niet meer te vertrouwen. Voeg daar een nachtelijk bezoek van een geestverschijning aan toe en je hebt een jonge prins die erg in de war raakt. Van een vrolijke turfboy met goed haar, verandert Hamlet in een sombermans met woedeuitbarstingen.

De cast bestaat uit Mattias van de Vijver, Sofie Porro, Wart Kamps, Dick van den Toorn, Han Oldigs, Ali Ben Horsting, Erwin Dörr, Thomas Dudkiewicz en Abdelkarim el Baz. De regie is in handen van Pieter Kramer, Don Duyns en Arjan Ederveen zijn verantwoordelijk voor de teksten en Alex Klaasen zal de liedteksten verzorgen.

Vanaf wanneer Hamlet precies te zien zal zijn is nog niet duidelijk. Dit seizoen is eerst van Theater Rotterdam nog Woef Side Story te zien in de Nederlandse theaters.

Première
27 december 2018
Dernière
14 april 2019
Producent
Theater Rotterdam
Meer over Hamlet Ander nieuws over Hamlet
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda