Verlenging voor Soldaat van Oranje – De Musical tot en met maart

30 oktober 2022, 22:26 - Redactie
Verlenging voor Soldaat van Oranje – De Musical tot en met maart
Foto: Samuel van Leeuwen

Op zondag vierde Soldaat van Oranje - De Musical zijn 12-jarig jubileum dat dit jaar nog meer in het teken staat van het doorgeven van de geschiedenis aan volgende generaties. De nieuwe mijlpaal wordt gevierd met het aanwezige publiek waaronder de familie van Erik Hazelhoff Roelfzema. Na afloop van de voorstelling ontvangt iedereen de traditionele jubileummok.

Daarnaast is er vandaag een nieuwe verlenging aangekondigd voor de musical. Soldaat van Oranje zal nu in ieder geval spelen tot en met maart volgend jaar.

Soldaat van Oranje – De Musical vertelt een waargebeurd verhaal over een belangrijke periode uit onze vaderlandse geschiedenis. In alle families bestaan persoonlijke verhalen over de oorlog. Verhalen die van belang zijn en die het waard zijn om door te vertellen. Door (groot)ouders aan (klein)kinderen. Door ouderen aan jongeren. De theatervoorstelling, met inmiddels meer dan 3,2 miljoen bezoekers, geeft vaak aanleiding om deze verhalen door te geven en zo de herinnering levend te houden.

Eerder deze week werd er een nieuwe trailer gepubliceerd, deze kun je hieronder bekijken.

Première
30 oktober 2010
Dernière
N.N.B.
Producent
NEW Productions
Meer over Soldaat van OranjeAnder nieuws over Soldaat van Oranje
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda