Gaia Aikman en Naidjim Severina in Aida

31 oktober 2022, 07:36 - Redactie
Gaia Aikman en Naidjim Severina in Aida
Foto: William Rutten

Gaia Aikman en Naidjim Severina zijn vanaf volgend voorjaar te zien in de vernieuwde versie van Elton John en Tim Rice’s Aida in het Circustheater in Scheveningen. De kaartverkoop voor de musical start vandaag, de wereldpremière zal plaatsvinden op zondag 23 april.

Gaia zal de rol van Aida gaan vertolken, Naidjim zal te zien zijn als Radames. Een aantal jaar geleden speelden Gaia en Naidjim ook al samen in het Circustheater, destijds als Nala en Simba in The Lion King. Op dit moment is Gaia nog te zien als Alline Bullock in TINA - De Tina Turner Musical. Naidjim is op dit moment te zien als Sky in de Duitse versie van Mamma Mia!.

Later vandaag zal worden bekendgemaakt wie de rol van Amneris zal gaan spelen. Later zal worden aangekondigd wie de rollen van Mereb (de Nubische bediende van Radames), Zoser (vader van Radames en hoogste Egyptische minister) en Kandake (de krijgskoningin van Nubië) gaan invullen.

In 2019 bracht Stage Entertainment nog Aida in Concert in het Autotron. De cast bestond uit April Darby, Willemijn Verkaik, Freek Bartels, Tony Neef, Tjindjara en Nigel Brown. De musical zelf was eerder in Nederland te zien van 21 oktober 2001 tot en met 3 augustus 2003 in het Circustheater.

Première
23 april 2023
Dernière
14 april 2024
Producent
Stage Entertainment
Meer over Aida (2023) Ander nieuws over Aida (2023)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda