50.000 kaarten verkocht voor Assepoester de Musical

31 oktober 2022, 09:39 - Redactie
50.000 kaarten verkocht voor Assepoester de Musical
Foto: Wim Lanser

Nog voor de drukke Sinterklaas- en Kerstperiode in de theaters écht van start gaat, zijn er al ruim 50.000 tickets verkocht voor Assepoester De Musical van Van Hoorne Entertainment. Sinds 17 september is de voorstelling te zien in theaters door het hele land. In Assepoester De Musical komt het beroemde verhaal tot leven waarin een meisje door haar gemene stiefmoeder wordt uitgebuit, maar met behulp van een goede fee de kans krijgt haar eigen dromen na te jagen.

Net als bij de voorgaande sprookjesvoorstelling van Van Hoorne Entertainment, zoals Belle en het Beest De Musical en Doornroosje De Musical, gaat de kaartverkoop hard. Uniek aan de sprookjesvoorstellingen van de producent is het concept. Zo geven zij altijd een humoristische twist aan de wereldberoemde verhalen.

De rol van Assepoester wordt vertolkt door Aimée de Pater. De cast bestaat naar Aimée uit Kelvin Wormgoor, Marisa van der Meer, Iris Warmolts, Mitch Blaauw, Els Damen, Stijn Mac Gillavry, Benthe Bokelman, Josine van Soest, Nathalie van Arenthals, Benthe de Wijs en Aron Bruisten.

Assepoester De Musical is tot en met 11 juni te zien in grote theaters door heel Nederland.

Première
2 oktober 2022
Dernière
11 juni 2023
Producent
Van Hoorne Studios
Meer over Assepoester (2022) Ander nieuws over Assepoester (2022)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda