Nieuwe komedie Zo vader, zo zoon succesvol in première in Zaandam

30 oktober 2022, 21:08 - Redactie
Nieuwe komedie Zo vader, zo zoon succesvol in première in Zaandam
Foto: Musicalweb

Op zondagmiddag is in het Zaantheater in Zaandam de nieuwe komedie Zo vader, zo zoon van Jon van Eerd succesvol in première gegaan. In de voorstelling zijn naast Jon van Eerd de hoofdrollen weggelegd voor Joey Schalker, Nandi van Beurden, Arie Cupé en Suzanna Pleiter.

In Zo vader zo zoon zien we dat Harrie bij zijn succesvolle zoon in huis woont. Maar hoe slim en geslaagd Harrie’s zoon is in het zakenleven, zo naïef is hij privé. Zoonliefs arrogante en zelfingenomen secretaresse is vastbesloten om hem aan de haak te slaan en kan daar de kritische ogen van vader Harrie niet bij gebruiken. Ze doet er dan ook alles aan om hem uit huis te krijgen. Er zal toch vast wel een datingsite voor ouderen zijn om Harrie aan een oud besje te koppelen?

Na afloop van de première kwam niemand minder dan Andre van Duin het toneel op om een speciale Koning van de Komedie Award uit te reiken aan Jon van Eerd. Dit omdat er in totaal 750.000 kaarten zijn verkocht voor alle 15 voorstellingen van Jon van Eerd met Harrie Vermeulen in de hoofdrol. Zo vader, zo zoon is de laatste voorstelling waarin Jon van Eerd in de huid kruipt van alter ego Harrie Vermeulen.

Castfoto's: Musicalweb

Première
30 oktober 2022
Dernière
2 april 2023
Producent
Het Pretpakhuis
Meer over Zo vader, zo zoonAnder nieuws over Zo vader, zo zoon
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda