Urinetown de Musical voor komend seizoen geannuleerd

31 augustus 2017, 13:45 - Redactie
Urinetown de Musical voor komend seizoen geannuleerd

Producent Joint Venture Productions heeft na 3 intensieve repetitieweken helaas moeten besluiten om de stekker uit Urinetown de Musical te trekken. De voorstelling zou op zaterdag 21 september in Schouwburg Amstelveen in première gaan met aansluitend een tour langs een groot aantal Nederlandse theaters.

Door onvoldoende financiële zekerheid en een tegenvallende voorverkoop was het niet haalbaar om de productie voort te zetten. De producenten hebben afgelopen dinsdag de cast en de productie ingelicht over het definitieve einde.

“We hebben in de afgelopen maanden heel hard gewerkt om deze bijzondere en unieke voorstelling met elkaar te ontwikkelen. Het besluit om te moeten stoppen is dan ook erg teleurstellend voor alle betrokken partijen. Het ons niet gelukt om voldoende promotie voor de voorstelling te maken wat resulteert in een tegenvallende voorverkoop. Dit gepaard met financiële onzekerheid voor de toekomst heeft ons doen besluiten om de voorstelling te moeten annuleren’’, aldus Marcel Woudsma.

De cast bestond uit Linda Wagenmakers, Filip Bolluyt, Simon Zwiers, Jeffrey Italiaander, Loïs van de Ven, Lotte Vugts, Saskia Schäfer, Jasper Kerkhof, Carlo Kip, Stephanie van Rooijen, Guus Voogt, Britt van Schie en Naomi Walschot.

Bezoekers die kaarten voor Urinetown hebben gekocht zullen worden benaderd voor een correcte afhandeling.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda