Pia Douwes brengt album uit met grootste musicalhits

31 augustus 2017, 08:02 - Redactie

Volgende maand zal Pia Douwes een nieuw album gaan uitbrengen met haar grootste musicalhits. Pia Douwes heeft op het toneel gestaan op Broadway, op West End,
Moskou, en ontelbaar veel podia daartussenin. Ook is zij op tientallen CD’s te horen geweest, maar nog nooit bracht zij een eigen CD met haar grootste musicalhits uit.

Op het nieuwe album staan naast haar grootste musicalhits ook nummers die nog niet eerder in het Engels zijn gezongen, zoals bijvoorbeeld het titelnummer uit de musical Rebecca en natuurlijk de grote hit uit de musical Elisabeth: Mijn Leven Is Van Mij. Het nieuwe album van Pia zal ergens begin oktober uitgebracht gaan worden.

Benefietavond

Overigens organiseert Pia in oktober ook een eenmalige benefietavond voor de stichting Wellhalo. Deze avond zal Pia een groot aantal van haar muzikale vrienden ontvangen, waaronder Stanley Burleson, Tony Neef en Marleen van der Loo. Ook musical-gezelschap Otis uit Leiden is deze avond van de partij en het Wellhalo-orkest staat onder leiding van Bernd van den Bos. Stichting Wellhalo werd in April 2014 opgericht met als doel schoon water te leveren aan een aantal dorpen in Gambia.

Het concert is op maandag 16 oktober in Stadsgehoorzaal Leiden.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda