Understudy, de musical in het DeLaMar West

3 augustus 2023, 18:12 - Redactie
Understudy, de musical in het DeLaMar West

Volgende maand kun je in het DeLaMar West naar Understudy, de musical, geproduceerd door Rudy Hellewegen en Steven Roox in samenwerking met DeLaMar West.

Diverse understudies gaan op deze avond. Zij zijn de helden van de grote musicals van dit seizoen. Is er iemand ziek of op vakantie, dan staan zij klaar. In de musical zingen deze talenten de grote hits van de rol waar ze understudy voor zijn, maar laten ze ook horen wat ze nog meer in huis hebben.

De cast bestaat onder andere uit Natasha Molly (understudy Amneris in Aida), Sjoerd Oomen (understudy Thénardier in Les Misérables), Davy Reedijk (understduy Danny Zucko in Grease), Lisanne Veeneman (understudy Cosette in Les Misérables) en Dorith Creebsburg (understudy Rachel Marron in The Bodyguard).

Afgelopen jaar maakte Rudy Hellewegen en Steven Roox in samenwerking met DeLaMar West nog Ensemble, Ensemble!, een uniek concert van het grootste musicalensemble van Nederland - samengesteld uit castleden van het merendeel van de lopende musicals van het seizoen.

Understudy, de musical is op maandag 25 september te zien in het DeLaMar West.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda