Musical The Notebook vanaf volgend jaar op Broadway

4 augustus 2023, 08:43 - Redactie
Musical The Notebook vanaf volgend jaar op Broadway

Vijf jaar na de aankondiging zal de musical The Notebook vanaf volgend jaar op broadway te zien zijn. De productie, gebaseerd op het gelijknamige boek en film, werd aanvankelijk in januari 2019 aangekondigd en was afgelopen najaar voor het eerst te zien in het Shakespeare Theater in Chicago.

Het boek over de liefde van Noah Calhoun en Allie Nelson werd geschreven door Nicholas Sparks en kwam uit 1996. In 2004 volgde een verfilming met Ryan Gosling en Rachel McAdams in de hoofdrollen. De film won onder meer in 2005 de MTV Movie Award voor beste filmkus en een MTV Movie Award voor Beste Vrouwelijke Acteerprestatie.

De musical zal worden geregisseerd door Michael Greif en Schele Williams. Laatstgenoemde regisseerde onlangs de vernieuwde versie van Aida waarvan de wereldpremière op 23 april dit jaar plaatsvond in het Circustheater in Scheveningen.

The Notebook zal op 14 maart 2024 in premiere gaan in het Gerald Schoenfeld Theatre, try-outs beginnen op 6 februari. De cast zal op een later moment worden bekendgemaakt.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda