Uitmarkt 2021 weer live vanaf het Museumplein

31 juli 2021, 19:57 - Redactie
Uitmarkt 2021 weer live vanaf het Museumplein

Uitmarkt 2021 komt eind augustus weer live vanaf het Museumplein. Nog niet in de bekende vorm met binnen-en buitenpodia, een boekenmarkt en infostands, maar met een Uitmarkt Openluchttheater waar de nationale herstart van cultuur in Nederland op zo groots mogelijke wijze gevierd zal gaan worden. Op dit Uitmarktpodium zullen tenminste 3 -en mogelijk meer- grote live programma’s plaatsvinden, mét publiek.

De 44ste editie van de Uitmarkt vindt plaats op 27, 28 en 29 augustus. Het definitieve programma zal nog volgen.

Uiteraard hoort hier ook het musicalprogramma bij, de traditionele afsluiting van de Uitmarkt. Onder andere Brigitte Heitzer, Nandi van Beurden, Paul Groot en Samir Hassan geven acte de presence op het Uitmarktpodium. En natuurlijk zijn ook Romy en Frits van de partij. Je kunt live genieten van voorproefjes van alle grote, kleine en bijzondere producties die komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Verheug je op onder meer Titanic, Diana & Zonen, 14 de Musical, Come From Away, The Sound of Music, Rocky Horror Show, TINA, Aladdin, Amèlie, Dagboek van een Herdershond en Spring Awakening.

Bovendien bestaan de Musical Awards 20 jaar en dat wordt gevierd met de feestelijke uitreiking van een aantal Musical Awards. Voor deze publieksprijzen kun je je stem binnenkort uitbrengen. De TV-uitzending is te zien op zondagavond 29 augustus om 21:40 uur bij AVROTROS op NPO1.

Aanwezig zijn bij de shows kan door een kaartje van 6 euro te kopen via de website van de Uitmarkt. Een geldig vaccinatie- en/of testbewijs is in dat geval vereist. De kaartverkoop hiervoor start binnenkort.

Uitmarkt 2020

Afgelopen jaar bestond het programma van de Uitmarkt uit online voorstellingen, livestreams, optredens met beperkt publiek in de zaal en programma’s op televisie. De vijftiende editie van de Musical Sing-a-long was, als gevolg van de coronacrisis, met een beperkt publiek opgenomen in het openluchttheater in Soest.

Optredens deze jubileumeditie waren er van de musicals: Anastasia, Belle en het Beest, Saturday Night Fever, Lazarus, Kruimeltje, TINA - De Tina Turner Musical, Haal Het Doek Maar Op, De Grote Drie, Falsettos, Soldaat van Oranje en Murder Ballad.

Alle optredens van afgelopen editie kun je terugkijken op deze pagina.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda