Popgroep Doe Maar staat centraal op eerste avond Uitmarkt 2021

3 augustus 2021, 15:10 - Redactie
Popgroep Doe Maar staat centraal op eerste avond Uitmarkt 2021

Afgelopen weekend werd duidelijk dat de Uitmarkt dit jaar weer live komt vanaf het Museumplein. Er zullen drie grote live programma’s te zien zijn, waaronder een musicalprogramma op de zondagavond als afsluiting, mét een beperkt publiek. Vandaag is aangekondigd hoe de eerste avond op vrijdag 27 augustus eruit zal gaan zien.

Tijdens de eerste avond van de Uitmarkt 2021 staat de popgroep Doe Maar centraal. Tijdens een concert zullen verschillende artiesten, zoals o.a. Jamai, O’G3NE, Ruth Jacott en Rob Dekay het unieke repertoire van Doe Maar ten gehore brengen. Zij worden hierbij begeleid door de band van Jimmy van den Nieuwenhuizen. Nummers als Sinds 1 dag of 2, Smoorverliefd en De Bom worden afgewisseld met archiefbeelden van hun concerten waarbij gillende tienermeisjes in de rij staan voor de band en vooraan bij al hun concerten.

Daarnaast wordt er op speelse wijze geschakeld naar diverse culturele locaties in het hele land met verrassende bijdragen van onder anderen Plien en Bianca en Anne Wil Blankers.

Het concert vormt de start van een speciale editie van het Nationaal Theaterweekend en de campagne Mooier dan Ooit, waar meer dan 750 culturele instellingen bij aangesloten zijn. Buddy Vedder presenteert de bijzondere avond die ook in het teken staat van de wereld van cultuur en entertainment.

Albert Verlinde, voorzitter van het Nationaal Theaterfonds: “Ik ben ontzettend blij dat met deze aftrap het startsein is gegeven voor een nieuw theaterseizoen. We hopen hiermee alle Nederlanders enthousiast te maken om weer een bezoek te brengen aan de theaters.”

Kaarten voor het unieke openluchttheater op het Museumplein zijn verkrijgbaar vanaf vandaag 18:00 uur op uitmarkt.nl. Met gereguleerde toegang, met vaste zitplaatsen, online reserveringen en een vaccinatiebewijs of negatieve testuitslag. Wees op tijd want het aantal zitplaatsen is beperkt.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda