Stembussen geopend voor speciale Uitmarkt 2021 Musical Awards

3 augustus 2021, 15:53 - Redactie
Stembussen geopend voor speciale Uitmarkt 2021 Musical Awards

Zondag 29 augustus staat in het teken van musicals. Net als voorgaande edities zal ook dit jaar de Uitmarkt worden afgesloten met een musicalprogramma. Onder andere Brigitte Heitzer, Nandi van Beurden, Paul Groot en Samir Hassan geven acte de presence op het Uitmarktpodium. En natuurlijk zijn ook Romy Monteiro en Frits Sissing van de partij. Je kunt live genieten van voorproefjes van alle grote, kleine en bijzondere producties die komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Onder meer Titanic, Diana & Zonen, 14 de Musical, Come From Away, The Sound of Music, Rocky Horror Show, TINA, Aladdin, Amèlie, Dagboek van een Herdershond en Spring Awakening.

Volgend jaar worden de Musical Awards voor de 20e keer uitgereikt. Als aftrap van dit jubileumjaar worden er zondag 29 augustus eenmalig al drie unieke publieksprijzen uitgereikt, waardoor ook dit jaar helemaal in het teken staat van musicals. De Musical Awards die deze avond worden uitgereikt zijn de publieksprijzen voor favoriete musicalperformer allertijden (de performer moet minimaal 5 jaar ervaring hebben en in meer dan 1 professionele productie hebben gespeeld), favoriete musicalsong allertijden en favoriete originele Nederlandse musical allertijden. De laatste categorie gaat om een musical die in Nederland is bedacht en gemaakt, en niet eerder in het buitenland is opgevoerd.

Stemmen kan op je favoriet in deze 3 categorieën kan op deze pagina. Je maakt dan op 2 tickets voor deze speciale avond. De eerste stemronde loopt tot en met dinsdag 10 augustus 12:00 uur. Op woensdag 11 augustus om 12:00 uur openen de online stembussen voor de tweede ronde, in deze ronde kun je stemmen op de Top 10 van de 3 categorieën. De tweede stemronde sluit op vrijdag 20 augustus om 12:00 uur. Tijdens de speciale live-uitzending worden uiteindelijk de 3 publieksprijzen met de meeste stemmen uitgereikt. De TV-uitzending is te zien op 29 augustus om 21:40 uur op NPO1.

Musical Sing-a-long 2020

De vijftiende editie van de Musical Sing-a-long was afgelopen, als gevolg van de coronacrisis, met een beperkt publiek opgenomen in het openluchttheater in Soest. Optredens deze editie waren er van de musicals: Anastasia, Belle en het Beest, Saturday Night Fever, Lazarus, Kruimeltje, TINA - De Tina Turner Musical, Haal Het Doek Maar Op, De Grote Drie, Falsettos, Soldaat van Oranje en Murder Ballad.

Alle optredens van afgelopen editie kun je terugkijken op deze pagina.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda