Thomas Cammaert en Yvonne Coldeweijer in Wie is de Mol? 2017

8 november 2016, 19:47 - Redactie

Vandaag zijn alle deelnemers van Wie is de Mol? 2017 aangekondigd. Het nieuwe seizoen is te zien vanaf zaterdag 7 januari 20:30 uur en zal zich gaan afspelen in de Amerikaanse staat Oregon.

Tussen de kandidaten twee bekende musicalnamen, Thomas Cammaert en Yvonne Coldeweijer. Thomas Cammaert is met name bekend vanwege zijn rol als Anton in Soldaat van Oranje. Hij speelde deze rol een periode in 2014 en een periode in 2015, begin 2016 keerde hij terug in de musical als alternate in de rol van Erik Hazelhoff Roelfzema. Verder speelde Thomas de rol van Berend in Onder de groene hemel, een musical met hits van Boudewijn de Groot en Lennaert Nijgh.

Yvonne Coldeweijer kennen we het beste als Keet!, het gezicht van RTL Telekids. Daarnaast was Yvonne te zien in Wicked waarin ze vanaf september 2012 de rol van Glinda speelde. Vanaf maart 2013 speelde ze de rol van Ariël in The Little Mermaid.

De andere kandidaten zijn schrijver Diederik Jekel, actrice Imanuelle Grives, radio dj Jeroen Kijk in de Vegte, presentator Jochem van Gelder, journalist en schrijfster Roos Schlikker, actrice en comédienne Sanne Wallis de Vries, actrice Sigrid ten Napel en choreograaf Vincent Vianen.

Presentator Art Rooijakkers over de komende editie: “Deze zeventiende serie van Wie is de Mol? is er een waar ik als presentator erg trots op ben. Natuurlijk door hoe wat hier in Nederland bedacht is door het team, daar in de USA heeft uitgepakt: het spel begint direct en het is een non-stop rollercoaster. Er gebeuren soms onverklaarbare dingen en daarmee is dit misschien wel het meest mysterieuze seizoen uit de geschiedenis van Wie is de Mol? Maar ik ben vooral trots door wat deze kandidaten en de Mol ervan gemaakt hebben. Een groep die vanaf de eerste dag het spel zeer scherp speelt en daar ook nog eens heel veel plezier in heeft.”

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda