Petticoat later deze maand al op TV te zien

schedule8 november 2016, 14:04 - Redactie
Petticoat later deze maand al op TV te zien

Aanvankelijk zou de nieuwe serie Petticoat half december op televisie te zien zijn maar de Publieke Omroep heeft besloten om de serie van KRO-NCRV al te gaan starten op donderdag 24 november. De reden dat de serie drie weken eerder begint is het wegvallen van de serie La Famiglia op de donderdagavond.

Afgelopen week besloot AVROTROS plotseling om La Famiglia, over het wel en wee van een familie die een pizzeria runt, te verplaatsen van donderdagavond naar zondagavond, dit paste 'beter in de opbouw van de donderdagavond'. Door het verplaatsen van de serie haakte echter driekwart van de kijkers af.

Petticoat speelt zich af in de jaren 50 en gaat over de Groningse Patricia Jagersma (Pattie) die haar droom najaagt om in de showbizzwereld te werken. De hoofdrol in de serie is weggelegd voor Abbey Hoes. Verder spelen Hajo Bruins, Freek Bartels, Anneke Blok, Marlijn Weerdenburg en Martijn Fischer mee in de nieuwe serie.

Bron: BuzzE

Lees meer over:

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven