Een Wintersprookje volgende maand opnieuw te zien

8 november 2016, 10:16 - Redactie
Een Wintersprookje volgende maand opnieuw te zien

Kom dichterbij en luister goed, want ook al is het buiten guur en bevriezen je tenen bijna, het is nooit te koud voor... Een Wintersprookje. Na twee succesvolle ​speelperiodes in het M-lab in 2012 en 2013 is de familievoorstelling Een Wintersprookje dit jaar opnieuw te zien.

Speciaal voor Theater Oostblok pakken makers en spelers de muzikale bewerking van het stuk van Shakespeare nog één keer op, van 22 tot en met 30 december.

Een Wintersprookje is een magisch verhaal over een jaloerse koning die een grote fout heeft gemaakt. Hij verliest hierdoor zijn dochter en reist van Atlantis tot Bohemen om haar terug te vinden. Tijdens deze reis maakt hij de vreemdste dingen mee en leert de koning dat iedereen een tweede kans verdient.

De rollen worden ook dit keer gespeeld door Albert Klein Kranenburg, Lard Adrian, Nina van Overbruggen en Terence van der Loo. De laatste won een musical award in de rol aanstormend talent voor zijn vertolking van deze rol. Lynn Jansen wordt vervangen door Kiki Jaski.

De regie is in handen van Marije Gubbels. Sytze Schalk tekende voor de tekst. Jan Groenteman schreef de liedjes en is samen met broer Keez ook deze keer live aanwezig als muzikant, boswachter, visser, prinses, predikant en beer. Eva Krammer en Elian Smits ontwerpen kostuums en decor, speciaal voor de zaal van Oostblok.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda