Ellie Lust te horen in Harrie Let Op De Kleintjes

9 november 2016, 10:07 - Redactie

Politiewoordvoerder Ellie Lust is te horen in de nieuwe theatervoorstelling Harrie Let Op De Kleintjes van Jon van Eerd. Zij heeft een tekst ingesproken die tijdens de komedie te horen is door een politieportofoon. Lust heeft de rol afgelopen maandag ingesproken.

In de komedie wordt het personage Harrie Vermeulen achterna gezeten door de politie als een avond babysitten niet loopt zoals gepland. "We zochten iemand om een politietekst in te spreken en mijn man, die het stuk ook produceert, kwam met het idee van Ellie", vertelt Jon. "Zij heeft een enorm kenmerkende stem. En het is een vrolijke knipoog naar de werkelijkheid."

Ellie Lust zei meteen ja toen ze gevraagd werd. "Het is heel bijzonder wat er allemaal voortvloeit uit mijn deelname aan Wie is de mol", vertelt ze lachend. "Maar als een theatericoon als Jon van Eerd je benadert met zo’n verzoek, dan is er maar één antwoord mogelijk." Wel herschreef ze de tekst die ze kreeg. "Het was naar mijn mening niet waarheidsgetrouw genoeg, dat vond ik wel een voorwaarde."

De politiewoordvoerder heeft naar eigen zeggen slechts één keer eerder mee gedaan aan een toneelstuk. "Op de lagere school heb ik een keer juffrouw Jo gespeeld, maar dat is gelukkig iedereen weer vergeten."

Harrie Let Op De Kleintjes gaat maandag in première in De Goudse Schouwburg.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Datum: 24-02-2024
Tijd: 13:00 uur
Volledige agenda