Theatereditie van Arthur Japin, De man van je leven is verschenen

27 juli 2017, 10:34 - Redactie
Theatereditie van Arthur Japin, De man van je leven is verschenen

De theatereditie van De man van je leven, de bestseller van Arthur Japin, is vandaag verschenen bij De Arbeiderspers. Deze speciale uitgave verschijnt ter ere van het gelijknamige toneelstuk dat vanaf 5 oktober te zien is in het DeLaMar Theater.

De nieuwste toneelbewerking van Arthur Japin De man van je leven is een komedie waarin alles draait rond Tilly (Liz Snoijink). Na twintig gelukkige jaren met haar man Marius (Porgy Franssen) hoort ze dat ze niet lang meer te leven heeft. Buiten hem om gaat ze op zoek naar een vervangster voor zichzelf. Iemand die straks haar plaats naast haar man kan innemen. Iris (Susan Visser) lijkt haar de ideale kandidaat.

En inderdaad: Iris past zo perfect bij Marius dat hij haar – in het geheim - zelf al had gevonden. Hun affaire is zelfs nog maar net achter de rug. Wanneer Tilly de voormalige geliefden, nietsvermoedend, samenbrengt, verandert haar tragedie in een komedie van misverstanden. Maar wie heeft daarvan eigenlijk de regie? Wie speelt nu een spel met wie? Niets is wat het lijkt.

De première van De man van je leven is op 15 oktober in het DeLaMar Theater.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda