Theaterfestival de Parade strijkt opnieuw neer in het DeLaMar Theater

schedule27 juli 2017, 15:30 - Redactie
Theaterfestival de Parade strijkt opnieuw neer in het DeLaMar Theater

Op maandag 11 en dinsdag 12 september zijn twee Parade voorstellingen te zien in het DeLaMar Theater. Voor het tweede jaar op rij worden onder de noemer Parade@DeLaMar bejubelde voorstellingen nog een keer in de spotlights gezet.

Voor iedereen die de Parade heeft gemist of er geen genoeg van kan krijgen. Welke twee Parade voorstellingen te zien zullen zijn wordt medio augustus bekend gemaakt. Vandaag is de verkoop al gestart voor de twee voorstellingen.

Ieder jaar strijkt theaterfestival de Parade met een bonte stoet aan theater-, dans-, mime en muziektheatervoorstellingen neer in de stadsparken van Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam.

Momenteel staat de Parade in het Moreelsepark in Utrecht, nog tot en met zondag 6 augustus. Van vrijdag 11 augustus tot en met zondag 27 augustus slaat de Parade haar theatertenten op in het Martin Luther Kingpark in Amsterdam.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Voorstelling: Willemijn Verkaik
Locatie: DeLaMar
Datum: 09-07-2020
Tijd: 19:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda