DeLaMar Producties presenteert komedie ‘De man van je leven’

5 april 2017, 11:47 - Redactie
DeLaMar Producties presenteert komedie ‘De man van je leven’

Vanaf oktober presenteert DeLaMar Producties De man van je leven met Susan Visser, Liz Snoijink en Porgy Franssen. Arthur Japin bewerkte hiervoor op verzoek van DeLaMar opnieuw een van zijn romans tot theater. Een komedie vol liefde en wraak over een vrouw die op zoek is naar een nieuwe liefde voor haar eigen man.

De man van je leven gaat over de ernstig zieke Tilly die op zoek is naar een nieuwe liefde voor haar man. Iemand die straks haar plaats kan innemen. Via een datingsite vindt ze de perfecte kandidaat. Zo perfect zelfs dat hij haar - in het geheim - al had gevonden. Wanneer Tilly de twee samenbrengt, verandert haar tragedie in een komedie van misverstanden. Maar wie heeft eigenlijk de regie? Niets is wat het lijkt.

In 2014 trok Arthur Japin’s toneelbewerking Vaslav met ruim 30.000 bezoekers al volle zalen in het DeLaMar Theater. Arthur Japin: "Na het grote theatersucces van Vaslav opnieuw met regisseur Gijs de Lange een van mijn romans voor DeLaMar Producties te mogen bewerken… het is als een droom die twee keer uitkomt!"

De man van je leven gaat op 15 oktober in het DeLaMar Theater in première.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda