The Lion King opnieuw verlengd, nu te zien tot augustus 2018

23 augustus 2017, 12:32 - Redactie
The Lion King opnieuw verlengd, nu te zien tot augustus 2018

Met de nieuwe producties On Your Feet! en Was Getekend, Annie M.G. Schmidt gaat Stage Entertainment een nieuw theaterseizoen tegemoet. Daarnaast is er opnieuw een verlenging voor The Lion King, de Koning der Musicals zal in ieder geval nog tot augustus volgend jaar te zien zijn in het Circustheater in Scheveningen.

Aankomend weekend wordt het nieuwe culturele seizoen geopend met alweer de 40e editie van de Uitmarkt in Amsterdam, dit jaar op een nieuwe locatie namelijk het Oosterdok. Op zondagavond mogen de musicals van Stage Entertainment natuurlijk niet ontbreken op het hoofdpodium tijdens de jaarlijkse Musical Sing-a-Long.

Uitmarkt

Bij de stands van Stage Entertainment Nederland op de Uitmarkt kan je informatie verkrijgen over de producties van komend seizoen, maar er is natuurlijk meer te doen. Bij de strandtent van On Your Feet! waan je jezelf in de zomerse sferen van Miami en heb je de mogelijkheid om een salsa workshop te volgen. Uiteraard komen er diverse castleden langs voor signeersessies en heb je de mogelijkheid om met je vrienden op de foto te gaan in de sferen van jouw favoriete musical. Gedurende de Uitmarkt is de nieuwe uitgave van het Stage Musical Magazine gratis verkrijgbaar, het blad bevat interviews met castleden en er wordt vooruitgeblikt op aankomend theaterseizoen.

Musical Sing-a-Long

Op zondag 27 augustus wordt de Uitmarkt traditioneel afgesloten met de Musical Sing-a-Long. De cast van On Your Feet! laat van zich horen met een medley van de hits van Gloria Estefan. Een bijzonder moment, want voor het eerst staan Vajèn van den Bosch en Jim Bakkum in de rollen van Gloria en haar man Emilio op het podium.

Ook voor de cast van Was Getekend, Annie M.G. Schmidt, met onder anderen William Spaaij, Marjolijn Touw, Wim van den Driessche en Jeske van de Staak, is het dit het eerste optreden. Zij geven een voorproefje van de nieuwe Nederlandse biografische musical. De cast van The Lion King pakt dit jaar groots uit, met een optreden waarmee zij de Afrikaanse savanne naar de Musical Sing-a-Long brengen.

De Musical Sing-a-Long is live te volgen vanaf 21:15 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda