Musical: On Your Feet!

On Your Feet!
Première
29 oktober 2017
Dernière
5 augustus 2018
Theater

Verhaal

De feelgood musical On Your Feet! vertelt het hartverwarmende, waargebeurde verhaal over de liefde, afkomst en ambitie van twee mensen die geloofden in hun talent, hun dromen - en in elkaar. Samen werden zij een internationale sensatie: Emilio en Gloria Estefan. De jukebox musical bevat alle Latin popsongs die Gloria Estefan bekend hebben gemaakt, zoals Conga, Get On Your Feet en Rhythm is Gonna Get You.

Met zeven Grammy Awards en meer dan 100 miljoen verkochte albums wereldwijd, is Gloria Estefan de meest succesvolle Latin cross-over artiest in de geschiedenis van de popmuziek. Gloria heeft 38 Billboard nummer 1 hits op haar naam staan en heeft vele prijzen en onderscheidingen ontvangen in haar carrière. Zo heeft ze een ster op de Hollywood Walk of Fame, is ze opgenomen in de Songwriters Hall of Fame, werd ze verkozen tot BMI Songwriter of the Year, won ze een American Music Lifetime Achievement Award, een MTV Video Music Award, twee ACE Awards en meerdere Billboard Awards voor haar vele hits.

Emilio Estefan is muzikant, songwriter en muziek-, televisie-, en filmproducent. Hij is niet alleen verantwoordelijk voor de succesvolle carrière van zijn vrouw Gloria, maar ook voor die van artiesten als Shakira, Ricky Martin, Jennifer Lopez, Marc Anthony en Jon Secada. Op zijn CV staan maar liefst 19 Grammy Awards, wat Emilio tot één van de meest succesvolle producenten in de muziekindustrie maakt.

Na succesvolle try-outs in Chicago ging On Your Feet! op 5 november 2015 in première op Broadway. De regie is in handen van Jerry Mitchell, die eerder ook Kinky Boots regisseerde. De choreografie is verzorgd door Sergio Trujillo, hij was ook verantwoordelijk voor de choreografie van onder andere Jersey Boys. Het script is van de hand van Alexander Dinelaris, die eerder het script van The Bodyguard schreef.

Castfoto

Foto van de cast van On Your Feet!

Foto: Musicalweb

Scènefoto's

Scènefoto van On Your Feet!
Scènefoto van On Your Feet!
Scènefoto van On Your Feet!

Scenefoto's: Roy Beusker

Video

Cast

Gloria Estefan
Emilio Estefan
Emilio Estefan
Gloria Fajardo
Consuelo
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Musicals

Frozen de Musical
Stage Entertainment
Les Misérables the Arena Spectacular
De Graaf & Cornelissen
Mamma Mia!
The Party
Just Entertainment
Meer musicals

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda