Spectaculaire optredens, spanning en jubilea tijdens Musical Awards Gala 2023

11 april 2023, 12:29 - Redactie
Spectaculaire optredens, spanning en jubilea tijdens Musical Awards Gala 2023

Op maandag 15 mei 2023 wordt de rode loper uitgerold en worden live vanuit het Circustheater Scheveningen de prestigieuze Musical Awards uitgereikt. Tijdens deze show zijn er optredens die een voorproefje geven van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. “Uiteraard krijgen we een fantastisch voorproefje van de musicals die momenteel en komend seizoen in de theaters te zien zijn”, aldus Frits Sissing.

Tijdens de show wordt het publiek getrakteerd op onder andere optredens van Aida, Les Misérables en kan er meegezongen worden met de klassiekers Mamma Mia! en Grease, waarvan de twee hoofdrolspelers ook de winnaars waren van het AVROTROS programma Op zoek naar… Ook wordt er op bijzondere wijze stilgestaan bij Soldaat van Oranje. Deze musical viert dit jaar zijn 12,5 jarig jublileum. Daarnaast wordt het jubileumjaar van Simone Kleinsma gevierd met de eerste musical die speciaal voor haar geschreven is: De Hospita. Ze treedt deze avond ook zelf op.

Binnenkort zal de volledige line-up van het Musical Awards Gala 2023 bekend worden gemaakt.

De vakjury van de Stichting Musical Awards maakt later in april bekend wie voor welke award genomineerd is. Ook de nominaties voor de twee publieksprijzen, de beste musical van het jaar en de beste familiemusical, worden dan onthuld. Het Musical Awards Gala live vanuit het Circustheater Scheveningen, maandag 15 mei bij AVROTROS om 20.30 uur op NPO 1.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda