Musical: De Hospita

De Hospita
Première
4 december 2023
Dernière
21 april 2024
Producent

Verhaal

De Hospita vertelt het verhaal van Madeleine Coutard, een flamboyante dame die ooit een revuester was met vlijmscherpe humor. Wanneer de oud-comédienne en haar oud-kostuumontwerper hun Amsterdamse grachtenpand niet meer kunnen betalen nemen zij drie jonge studenten in huis die veel lawaai en vooral discussie met zich meebrengen.

Madeleine krijgt ineens te maken met gendernormen, klimaatproblemen en havermelk. De ontmoeting tussen jong en oud zorgt voor eigentijdse problemen en hilarische situaties. Maar er is veel meer aan de hand. Madeleine’s leven wordt opnieuw op zijn kop gezet wanneer haar zorgvuldig weggestopte verleden zich onverwacht aankondigt.

De Hospita neemt je mee naar het hedendaagse Amsterdam én naar het bruisende Parijs van de vorige eeuw. Meeslepende nummers uit het Franse songbook gespeeld door een live orkest brengen de revue van toen - in een eigentijds jasje - terug naar de Nederlandse theaters. Een musical met humor en ontroering, over de herkenbare verschillen tussen jong en oud en de kracht van ware liefde.

Castfoto

Foto van de cast van De Hospita

Foto: Musicalweb

Scènefoto's

De Hospita
De Hospita
De Hospita
De Hospita

Scenefoto's: Set Vexy

Video

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Musicals

Aida
Stage Entertainment
Mamma Mia!
The Party
Just Entertainment
Pretty Woman
Stage Entertainment
Mamma Mia!
De Graaf & Cornelissen
Meer musicals

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda