Extra succesvoorstellingen voor Simone Kleinsma’s De Hospita

2 januari 2024, 10:06 - Redactie
Extra succesvoorstellingen voor Simone Kleinsma’s De Hospita
Foto: Musicalweb

Wegens groot succes zal de nieuwe musical comedy De Hospita langer te zien zijn. Minder dan een maand na de galapremière van de musical is de tournee, op een paar kaarten na, overal uitverkocht. Daarom kondigt producent MediaLane Theater met trots een verlenging aan. Er zijn extra kaarten in verkoop voor Heerlen, Groningen en Amsterdam. In april spelen Simone Kleinsma, Paul Groot en de cast van De Hospita definitief de laatste voorstelling.

Simone Kleinsma: “Wát een begin van 2024! Niet alleen mocht ik mezelf onthullen als winnaar van het spannendste avontuur ooit: The Masked Singer, nu mogen we ook dit mooie nieuws brengen. Het spelen van deze voorstelling is elke avond weer een feestje! Geweldig dat we onze tour door Nederland nog mogen voortzetten in april. Madeleine Coutard kan niet wachten iedereen te ontvangen in haar grachtenpand!”

Joop van den Ende (Creative Producer): “Het is geweldig om te zien dat de Nederlandse pers en het publiek met zo’n groot enthousiasme reageert op de nieuwe musical. Het was bijzonder om deze voorstelling speciaal voor mijn vriendin Simone te maken, met een ervaren en fijn team. Fantastisch dat we nu deze overweldigende vraag naar tickets kunnen beantwoorden met extra voorstellingen. Mensen moeten er wel snel bij zijn, want anders is het écht te laat.”

De Hospita is speciaal geschreven voor het jubileumjaar van Simone Kleinsma. De musical vertelt het verhaal van Madeleine Coutard (Kleinsma), die samen met haar oud-kostuumontwerper (Groot) een weg moet vinden in de verwarrende wereld van vandaag wanneer drie jonge studenten uit geldnood bij hun intrekken.

Première
4 december 2023
Dernière
21 december 2024
Producent
MediaLane
Meer over De Hospita Ander nieuws over De Hospita
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda