Extra voorstelling Musical Winter Night toegevoegd

2 januari 2024, 13:29 - Redactie
Extra voorstelling Musical Winter Night toegevoegd
Foto: Alisia Velings

Vanwege de overweldigende vraag en de snelle uitverkoop van de reguliere voorstelling van Musical Winter Nights tijdens Het Nationaal Theaterweekend kondigt de Nathan Markuszower Theaterproducties i.s.m. Theater Kunstlinie in Almere een extra toegevoegde voorstelling aan van de betoverende musicalavond. Deze extra voorstelling zal plaatsvinden op zondag 28 januari om 18:00 uur, en biedt een unieke kans voor liefhebbers om alsnog aanwezig te zijn.

De reguliere voorstelling was binnen een 72 uur volledig uitverkocht, wat de grote populariteit van het evenement onderstreept. Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven te genieten van deze bijzondere avond, is besloten een extra voorstelling toe te voegen. Kaarten voor deze extra voorstelling zijn vanaf nu verkrijgbaar voor slechts €10,- per ticket via de website van het theater.

De cast van Musical Winter Night bestaat uit Tessa Sunniva van Tol, Anne Appelo, Esmée Dekker, David van den Tempel en Shay Lachman.

Het Nationaal Theaterweekend is een jaarlijks evenement waarbij theaters door het hele land diverse voorstellingen en gratis activiteiten aanbieden om het theater te vieren. Tijdens dit weekend kunnen mensen van alle leeftijden en achtergronden voor slechts €10,- genieten van een breed scala aan voorstellingen, van muziek en dans tot toneel, musical, klassiek, cabaret en jeugdtheater. Het is een uitnodiging voor zowel vaste als nieuwe bezoekers om tegen een aantrekkelijke prijs het diverse aanbod van het theater te ervaren en te genieten van een unieke belevenis.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda