Soldaat van Oranje komend weekend op de Uitmarkt

20 augustus 2018, 19:47 - Redactie
Soldaat van Oranje komend weekend op de Uitmarkt
Foto: Samuel van Leeuwen

Soldaat van Oranje is op zaterdag 25 en zondag 26 augustus voor de negende keer op rij vertegenwoordigd op de Amsterdamse Uitmarkt. Tijdens de Uitmarkt kan het publiek de informatiestand bezoeken, is er een meet & greet met de acteurs en treedt de cast zondagavond op tijdens de Musical Sing-a-Long. De Soldaat van Oranje stand is te vinden op het Marineterrein (naast Pension Homeland): standnummer 86.

Bezoekers die kaarten in de stand bestellen, ontvangen een shoppertas, een programmaboek en, op de dag van de voorstelling, een drankje naar keuze en betalen geen servicekosten. Bovendien worden er, exclusief op de Uitmarkt, extra data voor het generatie- en gezinsaanbod aangeboden.

Het publiek kan dit weekend in de stand een eigen motorfoto maken op een originele motor uit de voorstelling. Dat kan met de aanwezige Sharingbox waarmee de foto direct op het eigen facebook of instagram gedeeld kan worden met #svo2500ste. Door deze hashtag te plaatsen en in twee zinnen te omschrijven wat je van de voorstelling vindt, maak je kans op exclusieve kaarten voor de 2500ste voorstelling op donderdag 27 september.

Mensen die zich inschrijven voor het vriendenprogramma ontvangen de originele Soldaat van Oranje shoppertas! Bovendien maken zij kans op kaarten. Deze kunnen in de tas zitten die je na inschrijving ontvangt.

Zondagmiddag 26 augustus tussen 14.30 uur en 15.00 uur is een groot deel van de cast aanwezig in de stand. Met de acteurs die de rol van Erik Hazelhoff Roelfzema spelen, kan het publiek op de foto op de motor uit de voorstelling. Tijdens de meet & greet worden de bekende mijlpalen-mokken met friet uitgedeeld.

De Uitmarkt wordt ook dit jaar afgesloten met de Musical Sing-a-Long. De cast van Soldaat van Oranje zingt onder begeleiding van The New Symphonics een nieuwe medley van nummers uit de voorstelling. De Musical Sing-a-Long wordt zondag 26 augustus vanaf 21:15uur live uitgezonden bij de AVROTROS op NPO 1.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda