Leontien van Moorsel in Soof de musical

20 augustus 2018, 13:07 - Redactie
Leontien van Moorsel in Soof de musical

Viervoudig olympisch kampioen wielrennen, Leontien van Moorsel, is vanaf november een beperkt aantal voorstellingen te zien in Soof de musical. Ze speelt de rol van Leontien; een aantrekkelijke sportster voor wie Kasper, de man van Soof, als een blok valt. Soof de musical gaat 18 november in première in het Chassé Theater in Breda en is daarna te zien in het hele land. Leontien speelt mee in de voorstellingen in Almere, Den Helder, Breda, Oss en in een deel van de voorstellingen in Rotterdam en Heerlen.

Leontien van Moorsel: "Ik vind het geweldig om steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan in mijn carrière. Van fietsen naar spreken voor grote groepen mensen, en nu een rol in het theater. Ik had nooit verwacht dat ik nog in een musical terecht zou komen, maar ik speel min of meer mezelf, dus ik durf de rol aan. Maar toen ik werd gebeld, dacht ik eerst: die producent is natuurlijk op zoek naar Leontien Borsato!"

Op de Uitmarkt is er een medley te zien van Soof de musical tijdens het Musical Sing-a-Long- programma op zondagavond 26 augustus. Ook Leontien van Moorsel zal daarin op bescheiden wijze, haar opwachting maken. Tijdens de repetities hiervoor op 24 augustus repeteert Leontien met haar collega cast-leden voor de eerste keer.

Première
18 november 2018
Dernière
7 april 2019
Producent
Cook A Dream
Meer over Soof de MusicalAnder nieuws over Soof de Musical
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Je Anne
Datum: 26-02-2024
Tijd: 20:00 uur
Volledige agenda