The Addams Family kondigt verlenging aan, nu ook te zien in het DeLaMar

21 augustus 2018, 10:08 - Redactie
The Addams Family kondigt verlenging aan, nu ook te zien in het DeLaMar

Zeven weken voor de eerste repetitiedag van The Addams Family, de grootste reizende musical van het komende theaterseizoen, maakt producent TEC Entertainment bekend dat de Nederlandse versie van de Broadway hit-musical van 13 tot en met 31 maart 2019 verlengd wordt in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Producent Marc Muller is uitermate trots om de verlenging bekend te kunnen maken. "Tijdens de repetitie voor het optreden van The Addams Family op de Musical Sing-a-Long (zondag op de UITmarkt, red.) hebben we vandaag onze top-cast en creatives kunnen vertellen dat we extra voorstellingen geven in Amsterdam. Sinds de allereerste aankondiging van The Addams Family hebben wij enorm veel positieve reacties ontvangen. Daarom is besloten om te verlengen in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Het hele team is bijzonder blij dat we de tournee van The Addams Family volgend voorjaar kunnen afsluiten in dit mooie theater."

De eerder al geplande voorstellingen in de RAI Amsterdam worden verplaatst naar het DeLaMar Theater. Personen die een kaartje voor een van die voorstellingen hebben gekocht worden de komende dagen op de hoogte gebracht van de verandering van het theater.

The Addams Family is komend theaterseizoen te zien in slechts negen theaters: Schouwburg Hengelo, Nieuwe Luxor Theater Rotterdam, Theater Orpheus Apeldoorn, World Forum Theater Den Haag, MartiniPlaza Groningen, Chassé Theater Breda, Parkstad Limburg Theater Heerlen, Schouwburg Amphion Doetinchem en dus in het DeLaMar Theater Amsterdam.

De volledige cast zal aanstaande zondag voor het eerst te zien zijn tijdens de AVROTROS Musical Sing-a-Long, die wordt uitgezonden op NPO 1 om 21:15 uur.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda