Simone Kleinsma in alle voorstellingen Was Getekend, Annie M.G. Schmidt

21 augustus 2018, 10:26 - Redactie
Simone Kleinsma in alle voorstellingen Was Getekend, Annie M.G. Schmidt
Foto: Carli Hermès

Simone Kleinsma staat in het nieuwe theaterseizoen zes keer per week op het toneel als Annie M.G. Schmidt, de rol waarvoor ze eerder dit jaar een Musical Award mocht ontvangen. Het publiek wordt daarmee verzekerd van het feit dat ze haar altijd in de rol van Nederlands meest geliefde schrijfster zullen treffen.

Aanstaande zondag is Simone ook te zien tijdens de jaarlijkse Musical Sing-a-Long op de Uitmarkt in Amsterdam. Tijdens deze show, die om 21:15 uur live wordt uitgezonden op NPO1, zal ze bekende nummers van Annie M.G. Schmidt vertolken, waaronder Margootje, Wat voor weer zou het zijn in Den Haag en Ik zou je het liefste in een doosje willen doen. Was Getekend, Annie M.G. Schmidt is na een uitverkochte tournee door Nederland in het nieuwe theaterseizoen alleen te zien in het DeLaMar Theater.

Simone Kleinsma: "Annie M.G. Schmidt is mij heel dierbaar geworden, dus het is heerlijk om deze rol nu iedere voorstelling te kunnen spelen. Het afgelopen jaar heeft mijn lieve collega Doris Baaten mij af en toe op fantastische wijze vervangen tijdens de landelijke tournee. Daar wil ik haar bij deze enorm voor bedanken".

Albert Verlinde, producent van Stage Entertainment: "Ik ben ontzettend blij met het commitment dat Simone aan de voorstelling heeft gegeven. Het publiek wacht een onvergetelijke theaterervaring: met Annie en Simone staan er twee iconen op het toneel van het prachtige DeLaMar Theater!"

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Datum: 24-02-2024
Tijd: 13:00 uur
Volledige agenda