Cats in voorjaar 2019 te zien in Brussel

21 augustus 2018, 13:02 - Redactie
Cats in voorjaar 2019 te zien in Brussel

De musicalklassieker Cats van Andrew Lloyd Webber komt in 2019 voor de allereerste keer naar Brussel. De Londense West End productie zal in België exclusief te zien zijn in Paleis 12 van 19 tot en met 24 maart 2019.

Vandaag start de ticketverkoop voor de musicalklassieker. De musical bezoekt de hoofdstad in verband met het 5-jarig bestaan van de Brusselse concertzaal Paleis 12. Ter gelegenheid hiervan zal een gedeelte van Paleis 12 worden omgetoverd tot een musical theater. Na een aantal bezoeken van de producent en de geluidsmensen van Cats was men het er over eens dat de akoestiek in de zaal bijzonder geschikt was.

In maart zullen dan ook de zeven CATS vrachtwagens boordevol met de techniek, het decor, de kostuums, pruiken en muziekinstrumenten voorrijden en zal in 2 dagen tijd alles in gereedheid worden gebracht voor een achttal onvergetelijke voorstellingen.

In het voorjaar van 2017 speelde de voorstelling in Antwerpen waar het de harten van de Belgische theaterbezoekers veroverde. Door het succes werd besloten dat de productie ook Brussel aan zal doen. In Nederland is Cats overigens te zien van 21 december dit jaar tot en met 22 april volgend jaar.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda