Soldaat van Oranje – De Musical speelt weer vanaf oktober

25 juni 2021, 10:13 - Redactie
Soldaat van Oranje – De Musical speelt weer vanaf oktober

NEW Productions, de producent van Soldaat van Oranje - De Musical, herneemt in oktober de voorstelling in de TheaterHangaar in Katwijk. Na een pauze van bijna achttien maanden, uitgezonderd de speelperiode van enkele weken in september en oktober, kan de musical weer voor publiek gespeeld worden.

Vooralsnog is de voorstelling te zien tot en met december. Afgelopen vrijdag kondigde de overheid versoepelingen aan, waardoor het perspectief is dat er weer voor een volledig bezette theaterzaal gespeeld kan worden. De gezondheid van het publiek en de medewerkers staat uiteraard voorop. Er wordt gespeeld volgens de op dat moment geldende richtlijnen van de overheid.

De vouchershouders - in totaal betreft dit ruim 45.000 tickets - ontvangen deze week een email en krijgen als eerste de kans om vanaf 6 juli hun voucher(s) te verzilveren. Vervolgens kunnen alle abonnees op de nieuwsbrief vanaf 20 juli kaarten boeken. Vanaf 26 juli is de kaartverkoop voor iedereen geopend. Alle voucherhouders en abonnees van de nieuwsbrief ontvangen persoonlijk bericht.

Producent Fred Boot: “Het is zover! De persconferentie van afgelopen vrijdag geeft ons voldoende vertrouwen en perspectief om Soldaat van Oranje - De Musical te hernemen. We verheugen ons enorm om vanaf oktober ons publiek weer in de TheaterHangaar te mogen ontvangen om het belangrijke verhaal van Erik Hazelhoff Roelfzema en zijn vrienden te vertellen."

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda