Joshua en tweelingbroers Bekema en Sahladin als Fletcher in The Bodyguard, the musical dinner show

24 juni 2021, 16:19 - Redactie
Joshua en tweelingbroers Bekema en Sahladin als Fletcher in The Bodyguard, the musical dinner show

Spannende tijden breken aan voor Joshua Tassin uit Koksijde en de Oost-Vlaamse tweelingbroers met Ethiopische roots Bekema Stalmans en Sahladin Diliën. De drie 10-jarigen zullen vanaf september afwisselend te zien zijn als Fletcher Marron, zoon van de gestalkte superster Rachel Marron, in The Bodyguard, The Musical Dinner Show van producent Music Hall.

Tijdens hun musicaldebuut delen de jongens het podium van Studio Zuid in Antwerpen met o.a. creatieve duizendpoot en eveneens musicaldebutant Erik Goossens (Frank Farmer), de ravissante Nederlands-Amerikaanse vocale orkaan April Darby (Rachel Marron), Karoline 'Leki' Kamosi (Nicki Marron), Kristof Verhassel (stalker) en David Cantens (Ray Court).

Joshua
Joshua is al sinds zijn twee jaar gepassioneerd door alles wat met theater en acteren te maken heeft. Sindsdien is die liefde alleen maar toegenomen. Hij begon met figuratie toen hij vier jaar was en een jaartje later kreeg hij al een hoofdrol in de kortfilm 'The life of Esteban' (geregisseerd door Inès Eshun). Deze film won meerdere awards, o.a. op het Tribeca Film Festival in New York.

Ook was hij op zijn jonge leeftijd reeds twee maal te zien in 'Familie' (VTM), kreeg hij een gesproken gastrol in 'De Buurtpolitie' (VTM) en werd gecast voor verschillende commercials (Vandenborre, Studio 100, Kellogs, Colruyt,…). Joshua schitterde al in videoclips van K3 ('Alle kleuren'), Urbanus ('Annie zingt een liedje') en recent nog in de clip van Els de Schepper haar nieuwe single 'Extase'. Om zijn talenten verder te kunnen ontwikkelen, neemt hij sinds 2019 deel aan de musicalstages van SUPASTAR (Tatyana Beloy). Daar volgde hij ook de wekelijkse lessen dans, toneel en zang...tot corona daar een stokje voor stak.

Zijn grootste droom is om ooit van zijn passie zijn beroep te kunnen maken en hij kijkt er enorm naar uit om met de schitterende cast van 'The Bodyguard, The Musical Dinner Show' te kunnen samenwerken.

Bekema Stalmans / Sahladin Diliën
Tweelingbroers Bekema en Sahladin worden geboren in Ethiopië en komen door een speling van het lot beiden in België, in de provincie Oost-Vlaanderen terecht. Bekema in Lokeren bij het gezin Stalmans en Sahladin bij het gezin Diliën in Lede.

De families zien elkaar vaak zodat de jongens samen kunnen spelen. Zoals dat wel vaker het geval is bij tweelingbroers, delen de jongens ook een aantal interesses. Zo zijn ze beiden fervente voetbalfans, zowel zelf spelen, op televisie als de PlayStation-variant, en zijn ze ook gepassioneerde breakdancers. Sahladin danst al 6 jaar bij Made2Move in Wetteren en Bekema zijn B-boy naam is B-Kay. Leuk detail: Sahladin volgt in Wetteren dansles bij Yacine Ouchchen en Bekema kreeg les van diens tweelingbroer Ziko Ouchchen...toeval?

Bekema en Sahladin vinden het fantastisch dat ze de rol van 'Fletcher' mogen delen en dit grote avontuur samen mogen aanvatten.

The Bodyguard, The Musical Dinner Show, vanaf 29 september in Studio Zuid te Antwerpen.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda