De Bellinga’s te zien in theatershow De Club van Sinterklaas

25 juni 2021, 14:09 - Redactie
De Bellinga’s te zien in theatershow De Club van Sinterklaas

De Club van Sinterklaas gaat dit jaar opnieuw het theater in. Naast de enige échte Pieten van De Club en uiteraard Sinterklaas zelf, zullen ook Luan en Lucilla Bellinga van de populaire vlogfamilie De Bellinga’s in de nieuwe show te zien zijn. Samen met de Pieten zullen zij een spetterend optreden verzorgen. De Club van Sinterklaas is van 20 november tot en met 28 november te zien in het Circustheater te Scheveningen en het Beatrix Theater in Utrecht.

De Club van Sinterklaas is al ruim 20 jaar mateloos populair bij het jonge Nederlandse publiek. Na de populaire televisieserie, een reeks van negen succesvolle bioscoopfilms én bekende hits als ‘Paniek op het Kasteel’, ‘Ik Kan niet Wachten’ en ‘KADO’ wist De Club van Sinterklaas in 2019 ook de theaterzalen te veroveren. Door het grote succes zal De Club van Sinterklaas, na een jaar afwezigheid door corona, in november opnieuw te zien zijn in de grote theaterzalen van ons land.

De nieuwe theatershow “Feest op het Kasteel” is een interactief verhaal vol verrassingen, waarbij de kinderen op het puntje van hun stoel zullen zitten. In de show wordt er natuurlijk volop gedanst en gezongen op de grootste hits van de afgelopen jaren. Ondertussen zijn de Pieten in Spanje al druk bezig met het maken van nieuwe Sinterklaashits, die natuurlijk ook niet zullen ontbreken in deze theatershow.

Om alvast in de stemming te komen, kan voorafgaand aan de show, meegedanst worden met de grote Pietendisco in de foyer van het theater. Ook kunnen kinderen hun verlanglijstjes en tekeningen inleveren. De theatershow Feest op het Kasteel is een groots en waanzinnig avontuur voor de hele familie.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda