Nieuwe namen in cast Legally Blonde

25 juni 2021, 16:34 - Redactie
Nieuwe namen in cast Legally Blonde

Van 10 februari tot en met 13 februari speelt Legally Blonde in de Stadsschouwburg Antwerpen en van 18 februari tot en met 20 februari in het Ethias Theater (Hasselt). In de hoofdcast vallen twee nieuwe namen te ontdekken: Jo Hens speelt de rol van Warner en Ivan Pecnik kruipt in de huid van Professor Callahan. Een prachtige aanvulling bij de andere hoofdrollen vertolkt door Loes Van den Heuvel, Line Ellegiers en Lars Cuynen. Manu Jacobs is regisseur van dienst.

“Ons geduld is op de proef gesteld, maar nu is het eens zo leuk om eindelijk van start te kunnen gaan! Wij hebben met het team van Au Fond Producties enorm veel zin om onze tanden in deze klepper te zetten. Met de prachtige cast, het geweldige ensemble, het live orkest en onze hondencast wordt het een feest zowel voor als achter de schermen." aldus Bart Vandersmissen (Uitvoerend Producent).

Jo Hens: "Ik kijk er ontzettend naar uit om mijn tanden te zetten in deze productie en om er met het ganse team in te vliegen. Je voelt de gedrevenheid van iedereen voor en achter de schermen, en dat geeft onszelf ook altijd weer een boost! Bovendien voel ik mij ontzettend gecharmeerd dat ze me vroegen om de rol van Warner te spelen, een sympathieke puber-eikel. We zullen in het programmaboekje maar niet vermelden hoe oud ik eigenlijk al ben.”

Ivan Pecnik (Callahan): "De bad guy spelen, is altijd leuk. Heerlijk alles doen wat nooit mag... Watch out, kids, Professor Callahan is in town! Ik begin alvast op de muziek te studeren, want hoe tof die ook klinkt, het is fameus werken voor ons. Maar oh my god, dit wordt fan-tas-tisch!"

Legally Blonde vertelt het verhaal van Elle Woods, een jonge studente die hopeloos verliefd is op haar liefje Warner en besluit om hem overal naartoe te volgen. Wanneer Warner het uitmaakt om een studie Rechten te volgen, kan Elle niets anders doen dan… ook Rechten te gaan studeren! Tegen alle vooroordelen in probeert ze het te maken als advocate: een roze goudvis in een wereld vol haaien, met Professor Callahan als meest bloeddorstige. Gelukkig leert ze vele vrienden kennen waaronder kapster Paulette, Brooke en Emmett, en helpt chihuahua Bruiser haar over alle obstakels heen. Een hilarische feelgood musical, mét 14-koppig live orkest en… mét chihuaha!

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda