Richard Groenendijk ook te zien tijdens de Musical Cruise 2023

25 november 2022, 12:00 - Redactie
Richard Groenendijk ook te zien tijdens de Musical Cruise 2023
Foto: Musicalweb - Karin Bloemen en Richard Groenendijk

Richard Groenendijk zal, naast de al eerder aangekondigde Pia Douwes en Stanley Burleson, te zien zijn tijdens de Musical Cruise 2023. De Musical Cruise 2023 vaart van 10 tot en met 17 juni 2023 een bijzondere route van Barcelona naar Civitavecchia (Rome). Tijdens de cruise, georganiseerd door Maxim Bezembinder in opdracht van cruiseorganisatie Zeetours, zullen de sterren, ondersteund door een vermaard musicalensemble en pianist Billy Maluw, verschillende optredens verzorgen.

Richard Groenendijk is natuurlijk vooral bekend als cabaretier, maar was ook meerdere keren in musicals te zien, waaronder als Thenadier in Les Misérables, Edna Turnblad in Hairspray, de verteller in Rocky over the Rainbow, Herinnert U Zich Deze Nog?! en barman John in de musical Yab Yum. Sinds 1998 bracht Richard twaalf solo cabaretprogramma’s uit, waarvan zijn huidige programma Voor Iedereen Beter en in 2012 zijn programma Alle Dagen beiden bekroond werden met de prestigieuze Poelifinario. Zijn alter-ego Jopie Parlevliet had een eigen talkshow op RTL4 en het nummer Tebbie Nou Op Je Muil?! is meer dan twee miljoen keer bekeken op YouTube.

De drie sterren worden tijdens de Musical Cruise 2023 ondersteund door een gerenommeerd ensemble, bestaande uit Liss Walravens, Julia Berendse, David van den Tempel en Marcel Visscher.

De Musical Cruise vindt plaats aan boord van de Celebrity Edge van de Amerikaanse luxe rederij Celebrity. De route van de Musical Cruise 2023 is vanuit Barcelona naar Valencia, Ibiza, Portofino, Ajaccio, La Spezia en eindigt in Civitavecchia. Tijdens de Musical Cruise 2023 worden, naast verschillende concerten ook een Musical Sing-a-Long, Musical Cruise Quiz en een Meet & Greet georganiseerd.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda