Musical: Musical Cruise 2023

Musical Cruise 2023
Vertrek
10 juni 2023
Terugkeer
17 juni 2023
Organisatie
Zeetours

Na het succes van voorgaande jaren organiseert Zeetours in 2023 wederom een Musical Cruise. Vaar mee op de oogverblindende Celebrity Edge in de Middellandse Zee en geniet van adembenemende optredens van grote namen uit de musicalwereld. Stanley Burleson, Pia Douwes en Richard Groenendijk zullen je samen met een getalenteerd ensemble trakteren op een week vol top entertainment. Naast diverse musical optredens zullen ook kleine, intieme concerten plaats vinden en worden er leuke activiteiten zoals een Musical Cruise quiz, Meet & Greet en een Sing-along met de musical sterren georganiseerd.

Musical optredens & leuke activiteiten
Samen met het getalenteerde ensemble zullen de musicalsterren meer dan 10 musical optredens verzorgen. Tijdens deze optredens zullen de sterren muziek uit diverse bekende musicals ten gehore brengen. De optredens en activiteiten vinden op diverse locaties zowel binnen als buiten op dit geweldige schip plaats en zijn alleen toegankelijk voor gasten die deze speciale Musical Cruise hebben geboekt. Test je kennis tijdens de musicalquiz, waarbij je het in teams tegen elkaar opneemt onder begeleiding van een van de musical artiesten. Of ga op de foto met een van de musical artiesten tijdens de Meet & Greets. Tijdens een van de eerste dagen aan boord is er daarnaast een welkomst optreden en kun je ook zelf meezingen tijdens een Sing-along, een feestelijke belevenis. Nog nooit maakte he de musicalsterren van zo dichtbij mee en geniet je samen met hen van een onvergetelijke vakantie in de Middellandse Zee.

Het schip
De moderne en stijlvolle Celebrity Edge overtreft alle verwachten en biedt een aantal unieke aspecten, wat dacht je van The Magic Carpet; een bewegend platform naast het schip wat over 13 dekken kan worden verplaatst en afhankelijk van de locatie fungeert als restaurant of tenderstation? Kenmerkend is ook The Rooftop Garden; een echte tuin bovenop het dek waar je lekker kunt relaxen of ’s avonds een film onder de sterren kunt bekijken. Celebrity Cruises staat bekend om haar excellente service en maaltijden van hoog culinair niveau, er zijn tevens diverse specialiteitenrestaurants waar je de geneugten van verschillende wereldkeukens kunt verkennen.

All-Inclusive
De Musical Cruise 2023 vertrekt op 10 juni 2023 vanuit Barcelona. Op de route liggen het schitterende Valencia, met haar oude binnenstad en prachtig kerken, het hippe eiland Ibiza, Corsica en La Spezia alvorens de reis eindigt in Rome. Nooit eerder was er bij de Musical Cruise zóveel inclusief; je drankpakket, fooien, internet-toegang, transfers, vluchten én musical entertainment van top niveau zijn allemaal in de prijs inbegrepen. Een compleet verzorgde reis die je nooit zult vergeten.

Scènefoto's

Musical Cruise 2023
Musical Cruise 2023
Musical Cruise 2023
Musical Cruise 2023
Musical Cruise 2023

Video

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Musicals

Moulin Rouge!
Stage Entertainment
Mamma Mia!
The Party
Just Entertainment
Frozen de Musical
Stage Entertainment
Saturday Night Fever
De Graaf & Cornelissen
Meer musicals

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda