Brigitte Heitzer en Stanley Burleson samen mee op Musical Cruise 2025

15 mei 2024, 12:20 - Redactie
Brigitte Heitzer en Stanley Burleson samen mee op Musical Cruise 2025
Foto: Musicalweb

Brigitte Heitzer en Stanley Burleson zijn in juni 2025 weer samen op het toneel te zien tijdens de zesde editie van de Zeetours Musical Cruise. De Zeetours Musical Cruise 2025 vindt van 21 tot en met 28 juni 2025 opnieuw plaats aan boord van de Rotterdam van Holland America Line, ditmaal richting Noorwegen en de Shetland Eilanden. Tijdens de cruise zullen Stanley en Brigitte verschillende optredens verzorgen. Naast Brigitte Heitzer en Stanley Burleson wordt binnenkort nog een derde bekende musicalacteur aangekondigd.

Beide acteurs worden tijdens de Zeetours Musical Cruise 2025 ondersteund door een gerenommeerd ensemble, bestaande uit Liss Walravens (Diana en Zonen, 14 de musical, Elisabeth), Julia Berendse (Titanic, The Addams Family, Onze Jordaan), David van den Tempel (Titanic, Mamma Mia, Saturday Night Fever) en Marcel Visscher (Titanic, Pretty Woman, Sister Act).

De Musical Cruise 2025 zal vertrekken vanuit Rotterdam. Op de route liggen o.a. het pittoreske Kristiansand en kleurrijke Skjolden in Noorwegen en de ruige Shetland Eilanden in Schotland. De cruise eindigt weer in Rotterdam. Tijdens de Musical Cruise worden, naast verschillende concerten, ook een Musical Sing-along, Musical Cruise Quiz en een Meet & Greet georganiseerd.

De Zeetours Musical Cruise wordt georganiseerd door reisorganisatie Zeetours Cruises.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda