Cast Rapunzel van Deep Bridge compleet

27 november 2022, 13:59 - Redactie
Cast Rapunzel van Deep Bridge compleet

Volgend voorjaar komt Deep Bridge naar Stadsschouwburg Antwerpen, Trixxo Theater Hasselt en Capitole Gent met Rapunzel. Stany Crets schrijft een nieuwe, eigentijdse versie van het geliefde sprookje van de gebroeders Grimm, Ad Van Dijk zorgt voor de muziek, Joris van Veldhoven voor de sprookjesdecors en de rol van Rapunzel is voor Helle Vanderheyden.

Deep Bridge laat nu weten dat Walter Baele opnieuw in de huid van de koning kruipt in dit sprookje. Walter speelde in 2018 voor Deep Bridge al eens de koning in de sprookjesmusical Doornroosje en krijgt in Rapunzel, net als toen, Liv Van Aelst naast zich als koningin.

Met in de cast Jasmine Jaspers (prinses), Laurenz Hoorelbeke (prins), Saïn Vantomme (moeder Rapunzel), Jervin Weckx, Florian Avoux, Aaron De Veene en Isabelle Heremans, niets dan vertrouwde en getalenteerde gezichten uit eerdere Deep Bridge-producties.

Daarnaast zal actrice-zangeres-presentatrice Sandrine Van Handenhoven haar opwachting in Rapunzel maken als heks. "Toen ik werd gevraagd voor de rol van heks, dacht ik yes! Interessant! Eindelijk kan ik eens de antagonist spelen. Waar ligt die grens tussen medeleven of afkeer? Het publiek luchtig doen nadenken en en passant mezelf ook ;). Ik heb me al laten vertellen dat de heks trouwens zeer grappig is, dus dat komt helemaal goed!"

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda