Cast spektakelmusical Red Star Line van Studio 100 compleet

24 november 2022, 19:09 - Redactie
Cast spektakelmusical Red Star Line van Studio 100 compleet

Vandaag stelt Studio 100 de laatste namen voor van de hoofdcast van de spektakelmusical Red Star Line. Zo zullen Marleen Merckx en musicalster Vera Mann, die speciaal voor deze rol overkomt vanuit Nederland, de rol van Rosalie spelen. Daarnaast deelt Free Souffriau haar rol van Martha met het jonge talent Laura Seys. Peter Thyssen en Jan Schepens kruipen in de huid van Jef. Ook de rest van de hoofdcast en het ensemble wordt ingevuld met sterke namen.

Naast deze nieuwe namen was reeds bekend dat Jelle Cleymans en Jonas Van Geel ook aan boord zijn. Voor Marie werden Lotte Stevens en Ianthe Tavernier aangetrokken. Samen vormen Jan en Marie het koppel dat centraal staat in deze musical.

"Ik ben heel tevreden met de groep acteurs die we voor de hoofdcast en het ensemble van Red Star Line hebben kunnen verzamelen. Het is een mooie mix van ervaren topacteurs en nieuwe talenten. Nu is het aftellen naar de start van de repetities in januari en dan uiteraard naar de grote wereldpremière op 19 maart 2023!" aldus Gert Verhulst

Red Star Line is de grote opvolger van de iconische succesmusical 40-45. Op dit moment zijn er al meer dan 100.000 tickets de deur uit. De wereldpremière zal plaatsvinden op 19 maart 2023.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda