Repetities voor We Want Queen begonnen

1 februari 2016, 19:30 - Redactie
Repetities voor We Want Queen begonnen

De repetities voor het theaterconcert We Want Queen zijn vanmorgen van start gegaan in de Sound Vision Studio in Arnhem. Na het aansnijden van de taart ging de cast, crew en band dan ook direct van start met het instuderen van al het materiaal voor de uitverkochte concertreeks op 21 en 22 februari in Wijk bij Duurstede.

We Want Queen betreft een theaterconcert vol met hits van Queen gebracht door een 5-koppige live band onder vocale leiding van acht artiesten, waaronder John Vooijs, Maike Boerdam en Marjolein Teepen. Het doel van STENT Producties is om kwalitatief hoogwaardig toptheater te produceren in kleine theaters.

Volgens Giovanni Sturkenboom, de producent van STENT Producties, voldoet We Want Queen aan alle eisen van dit recept: ‘’Toen ik aan deze productie begon wist ik, in vergelijking met de voorgaande productie ‘SIETSKE LIVE!’, dat ik weer een stap verder wil gaan in het maken van kleinschalig toptheater. Ik wil namelijk laten zien dat je zoveel mogelijk eruit kan halen wat er in zit. Men koopt tegenwoordig niet zo maar meer een kaartje en ik vind dat je dan verplicht bent naar jezelf, de partners maar zeker het publiek om een kwalitatief hoogwaardig product af te leveren.

Met We Want Queen heb ik daar de volste vertrouwen in. We hebben een fantastische live band, die voorafgaand aan de officiële repetities al lange dagen heeft gerepeteerd, grote (musical)namen en aanstormend talent. De combinatie van beide zal ten goede komen van de kwaliteit van de productie en tevens laten zien dat theaterland wederom weer veel talent kent.

Ik hoop met dit concert te kunnen bereiken dat men ook in kleine theaters kan genieten van professioneel top niveau, zich laten verassen maar ook tegelijkertijd de herkenbaarheid terug krijgen van al die te gekke hits van vroeger. Hoewel we nog lange repetitiedagen hebben, waarbij we klokje rond werken, heb ik er enorm veel vertrouwen in. Tenslotte ben ik alleen maar dankbaar dat ik, op mijn jonge leeftijd als producent, een concert mag neer zetten met een fantastische cast, crew en band die ook nog eens viermaal uitverkocht is.’’

Het concert zal op 21 februari driemaal te zien zijn om 12:30 uur, 16:00 uur en 20:30 uur en op 22 februari om 20:00 uur in het Calypso Theater in Wijk bij Duurstede.

De artiesten die aan het concert deelnemen zijn: John Vooijs, Maike Boerdam, Marjolein Teepen, Sander van Voorst tot Voorst, Barry Bogman, Marije van Sonsbeek, Barbe van den Brand en Michiel de Meyer.

Meer informatie is te vinden op wewantqueen.nl waar men zich tevens ook kan inschrijven op de wachtlijst voor tickets. Men wordt dan op volgorde van binnenkomst benaderd wanneer er plaatsen vrij komen en/of er extra concerten bijgeboekt worden.

we_want_queen_repetities

Première
21 februari 2016
Dernière
22 februari 2016
Producent
STENT
Meer over We Want Queen Ander nieuws over We Want Queen
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda