Marjolein Teepen ook in theaterconcert We Want Queen

16 oktober 2015, 09:36 - Redactie
Marjolein Teepen ook in theaterconcert We Want Queen

Marjolein Teepen zal ook mee gaan doen aan theaterconcert We Want Queen van STENT Producties. Met haar deelname zal ze worden herenigd met John Vooijs, samen speelden ze enkele jaren geleden in de musical We Will Rock You.

Marjolein zal diverse nummers van Queen zingen en naast haar solistenfunctie zal ze ook de vocale coaching op zich nemen van het concert.

Marjolein werd bij het grote publiek bekend door haar deelname aan het programma Op zoek naar Evita waarbij ze in de finale belandde maar verloor van Brigitte Heitzer. Na het programma was ze als alternate te zien in de gelijknamige musical. Ze speelde ook de hoofdrol van Scaramouche in We Will Rock You in Nederland en in België, later coverde ze de rollen Ozzy en Killer Queen in de Duitse versie van We Will Rock You.

Afgelopen seizoen vertolkte ze de hoofdrol van Tess in de musical Flashdance en van Mieke in De Kleine Blonde Dood. Deze zomer was ze te zien Kiss of the Spider Woman en keerde ze terug naar Duitsland om Scaramouche, Ozzy en Killer Queen opnieuw te vertolken in We Will Rock You.

Het concert zal op 21 februari 2016 driemaal plaatsvinden in het Calypso Theater te Wijk bij Duurstede.

Première
21 februari 2016
Dernière
22 februari 2016
Producent
STENT
Meer over We Want Queen Ander nieuws over We Want Queen
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda