Tegenvaller voor The Bodyguard, Romy Monteiro breekt spaakbeen

16 oktober 2015, 11:52 - Redactie
Tegenvaller voor The Bodyguard, Romy Monteiro breekt spaakbeen

Een grote tegenvaller voor The Bodyguard. Gisteravond heeft Romy Monteiro tijdens een haast-verkleding haar spaakbeen (bot tussen elleboog en pols) gebroken zo vertelde Albert Verlinde vanmorgen aan Edwin Evers op Radio 538.

Vlak voor de Oscar-scène moet Romy aflopen en over een bankje stappen om zich om te kleden waarbij ze wordt geholpen door techniek. Gisteravond werd ze ook netjes geholpen maar bleef ze met haar schoen achter het bankje steken waardoor ze ongelukkig viel. De show werd logischerwijs stilgelegd. Al snel bleek dat Romy haar arm niet meer kon bewegen en dat koud ijs niet hielp. Zodoende werd besloten dat Romy direct naar de eerste hulp moest om haar arm verder na te laten kijken.

Op het moment van de val duurde de show nog 10 minuten en om voor het publiek toch de show af te maken werd gevraagd aan Samantha Klots of zij de laatste twee nummers van de voorstelling wilde zingen. Samantha was al even aan het oefenen voor de rol maar had nog niet eerder op het podium gestaan.

Ondertussen zat het publiek te wachten zonder te weten wat er eigenlijk aan de hand was. Patrick Martens is toen het podium opgegaan om uit te leggen aan het publiek wat er zich allemaal achter de schermen had afgespeeld met Romy en dat Samantha de voorstelling zou gaan afmaken.

Het is nog onduidelijk wanneer Romy precies weer op zal gaan treden. Vooralsnog ligt ze in bed met haar arm in het gips. De komende shows van The Bodyguard zullen afwisselend worden overgenomen door April Darby en Samantha. Het fragment met Albert Verlinde van vanmorgen kan hier op de site van 538 worden teruggeluisterd.

Première
27 september 2015
Dernière
16 juli 2017
Producent
Stage Entertainment
keyboard_arrow_rightMeer over The Bodyguardkeyboard_arrow_rightAnder nieuws over The Bodyguard
Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda