Naaste familie van Hannie Schaft over Het meisje met het rode haar

17 oktober 2015, 10:28 - Redactie
Naaste familie van Hannie Schaft over Het meisje met het rode haar

Afgelopen maandag ging in Haarlem de nieuwe musical Het meisje met het rode haar in première. De musical van DommelGraaf & Cornelissen Entertainment speelt zich af in 1943 in Haarlem en gaat over de roodharige rechtenstudente Hannie Schaft die ziet hoe de oorlog haar wereld verandert. De rol van Hannie Schaft wordt gespeeld door Roos van Erkel die afgelopen seizoen nog te zien was als Diny in Moeder, ik wil bij de revue.

Inmiddels zijn er diverse recensies al verschenen maar voor de cast zelf is wellicht de recensie van de naaste familie van Hannie Schaft het meest belangrijkst. De familie zei na de première het onderstaande over Het meisje met het rode haar.

Wij vonden het een geweldige voorstelling en zijn blij dat dit stukje (familie) geschiedenis zo wordt doorgegeven aan een nieuwe generatie. De uitvoering van eerst het idee naar deze voorstelling zal niet makkelijk zijn geweest, maar wat een geweldig resultaat. Nergens een min punt gevonden goed script, goede liedjes, geweldige cast, welke bij ons emoties los maakten, nogmaals heel hartelijk bedankt. Wij zullen het nog vaak over deze voorstelling hebben.
Hartelijke groet, Karel en Erna Schaft

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda