John Vooijs in theaterconcert We Want Queen

29 september 2015, 10:09 - Redactie
John Vooijs in theaterconcert We Want Queen

Niemand minder dan John Vooijs zal te horen zijn in het theaterconcert We Want Queen van STENT Producties. John zal hiervoor speciaal overkomen uit Stuttgart waar hij momenteel nog de alternate is van Tarzan in de gelijknamige musical. In Nederland was John eerder te zien als alternate van Tarzan en Joseph in de gelijknamige musicals en ook vervulde hij de rol van Galileo in de musical We Will Rock You over Queen. De muziek van Queen is hem dus niet onbekend wat dat betreft.

Het theaterconcert vol met hits van Queen zal worden begeleid door een 5-koppige live band onder vocale leiding van 6 solisten en backing vocals. Naast John Vooijs zullen ook Maike Boerdam en aanstormende talenten Barry Bogman en Marije van Sonsbeek als solisten te horen zijn.

Maike Boerdam speelde eerder in onder andere Elisabeth, Miss Saigon, Evita en afgelopen seizoen nog in Hartsvrienden. Barry Bogman speelde eerder bij Studio 100 in de theatershow van Bumba en afgelopen twee seizoenen speelde hij in de musical 14-18. Marije van Sonsbeek voltooide haar vakopleiding aan de dansacademie Lucia Marthas en was te zien als solist in Jeans 23 en afgelopen seizoen in Dora Live!, Dora’s Piratenavontuur.

De overige 2 solisten worden binnenkort bekend gemaakt door STENT Producties, ook dit zullen bekende namn uit de musicalwereld zijn.

Het concert zal op 21 februari 2016 plaatsvinden in het Calypso Theater te Wijk bij Duurstede. Concerten vinden plaats om 12:30 uur en 16:00 uur. Hoewel de kaartverkoop pas 4 weken geleden gestart is, is het concert van 16:00 uur uitverkocht. Voor het concert van 12:30 uur zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Première
21 februari 2016
Dernière
22 februari 2016
Producent
STENT
Meer over We Want QueenAnder nieuws over We Want Queen
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda